Utolsó kommentek

  • Pali Ábrahám: Üdv.Él még ez az internetes munka?? (2013.12.12. 23:02) Bevezetés
  • csazszika: üdv reg-tem a cherryclics-re elértem a 20$minimumot hogy tudom kikérni köszönöm (2011.07.13. 08:18) Cherry clicks
  • andrew94: hali Regisztráltam és hova nyomjak hogy hol vannak a reklámok???? (2011.01.20. 18:25) Clixsense
  • hamarelmesz: Kérdezni szeretnék,a 10Bux Neten már 6dollárnál járok,linkek megnézése után mindig ezt írja ki FAT... (2011.01.02. 17:58) 10 BUX .NET
  • mikeyy1212: Pénz befektetése nélkül pénzt kereshetsz ! Szeretnél pénzt keresni pénz befektetése nélkül? Dolg... (2010.11.29. 19:50) Buxnew
  • Utolsó 20

Látogatók

Bevezetés

2010.01.20. 11:08 :: pénzkeresés

Itt nem kell fizetni semmiért, sem vásárolni sem eladni, nincs rózsaszín csekk, vagy rendszerbe lépési díj.  Napi egy két órai elfoglaltságot igényel ez a tevékenység, persze ez attól is függ, hogy mennyi címet (Linket) vállalunk.

 

Vannak olyan cégek, akik azért fizetnek, hogy megnézd a reklámjaikat! Hátha kedved támad venni valamit. A reklámozni kívánó cégek megbíznak egy internetes vállalkozást, hogy szervezze meg azt, hogy minél több képernyőn megjelenhessen a reklámjuk. Az emberek nem szeretik a kéretlen reklámokat, ezért azonnal törlik, kikapcsolják azokat. Emiatt valami olyanra volt szükség, amivel érdekeltté lehet tenni őket abban, hogy mégis megjelenhessen a képernyőjükön a reklám. A megoldás igen egyszerű: fizetni kell érte! Szóval egyszerűen azért fizetnek, hogy megjelenhessenek Nálad a reklámok! Itt nincs belépési díj, semmi pénzedbe nem kerül, hogy "dolgozhass", mint egyes cégeknél! Tehát érdemes nekilátni, mert veszíteni valód NINCS! Természetesen minél több céghez regisztrálsz, annál több pénzt tudsz keresni!

 

Ezek többnyire angol anyanyelvű cégek reklámjai, könnyebb, ha tudunk ezen a nyelven legalább minimális szinten kommunikálni, de ha nem, akkor is megoldható, megtanulható, csak egy kicsit nehezebb és az elején több időt vesz igénybe. Minden kezdet nehéz, ebben az esetben is igaz.

 

Amit tehát tenned kell, hogy regisztrálod magadat minél több reklám szolgáltatónál (PTC), miután az oldalukon megjelentetett reklámokat nézheted meg, amiért fizetnek. A reklámok link formájában szerepelnek az oldalakon is. Ha egy ilyenre ráklikkelsz, akkor felbukkan a reklám. Egy reklám megtekintéséért minimum 1 centet kapsz és ezért kb. 20-60 másodpercig kell megnyitnod a hirdetést.  

 

Regisztráció menete, és az oldalak működése a következő menüpontokban vannak leírva, valamint hasznos tanácsok is! Ha végigolvasod a honlapom szakmai tartalmát, pont annyi információhoz jutsz, amennyi elegendő a munkakezdéshez, ha mégis nehézségbe ütköznél, írj, ha tudok segítek.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://money-internet.blog.hu/api/trackback/id/tr691258799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikeyy1212 2010.11.29. 19:49:29

Pénz befektetése nélkül pénzt kereshetsz !

Szeretnél pénzt keresni pénz befektetése nélkül? Dolgozol, de szeretnél még többet keresni? Munka nélkül vagy, de szeretnél pénzt keresni? Tanulsz vagy kismama vagy és jól jönne egy kis pénz? Akkor neked erre a munkára van szükséged! Nincs szükséged semmi kezdeti tőkére!!! Napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre…, a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Nem MLM!!! Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő címre: jomark12@gmail.com Tárgyhoz írd be : Pénzkeresés a neten 1.

Állás típusa: internetes munka, online munka, távmunka, részmunkaidős munka, diákmunka, otthoni munka, stb.

Minimális számítógép ismeret.

Jövedelem:100/500$ hetente, de tőled függ.

Követelmény: kitartás, szorgalom, figyelem, türelem.

Pali Ábrahám 2013.12.12. 23:02:25

Üdv.Él még ez az internetes munka??
süti beállítások módosítása